Welke mogelijkheden heb je bij het kopen van bedrukte tape?
Ondernemen

Welke mogelijkheden heb je bij het kopen van bedrukte tape?

Overal waar je op straat loopt, zie je ergens wel bedrukte tape. Dit komt omdat het in heel wat verschillende situaties kan gebruikt worden. Als particulier of als bedrijf kan je ook heel eenvoudig bedrukte tape bestellen met het logo van je bedrijf. Er zijn opties genoeg.

Wat zijn de verschillende functies van bedrukte tape?

Afhankelijk van de kleur waarin je bedrukte tape ziet, heeft het verschillende functies. Heeft de tape een combinatie van rode en witte kleur, dan is de kans groot dat het dient als waarschuwing voor een gevaarlijke situatie. Denk maar aan een onstabiel gebouw of een openbare plaats waar gewerkt wordt. Een combinatie van een gele en zwarte kleur wordt meer in positieve situaties gebruikt. Denk maar aan het afzetten van een festivalweide bijvoorbeeld.

Hoe moet je bedrukte tape bestellen?

Bedrukte tape bestellen is heel eenvoudig. De eerste stap is beslissen welke soort tape je nodig hebt. De meest gekozen versie is pvc tape omdat het tape van erg hoge kwaliteit is. Daarnaast zal het, in tegenstelling tot andere soorten tape, niet aan kwaliteit verliezen wanneer het in contact komt met water. De volgende stap is het kiezen van de breedte en lengte van de tape. Een laatste stap is aangeven hoeveel rollen tape je nodig zal hebben.

Laat je logo drukken op tape

Een van de grote voordelen bij bedrukte tape is dat je ook je eigen logo erop kan laten drukken. Wanneer je bijvoorbeeld een evenement organiseert, kan je bepaalde zones afbakenen met papiertape met logo van je bedrijf. Vaak zie je dit al bij festivals of andere festiviteiten in het openbaar. Dit is ook de ideale manier om extra reclame te maken voor je bedrijf.